Vecka v.39

:

Veckans pasta: Pennepasta med skinka och gorgonzola

Veckans räka: Thaisoppa med två sorters räkor.

Måndag

Kalkonschnitzel cordon bleu med stekt potatis, gräddsås och gele.

Kokt torsk med kapris, sidfläsk samt brynt smör.

Tisdag

Souvlaki på fläskfilé, grekisk sallad, tzatziki och klyftpotatis.

Bakad lax med saffranssås, risotto med soltorkade tomater samt vitvinsbrässerad lök.

Onsdag

Dansk sjömansbiff med smörgåsgurka.

Fiskgratäng med räkor, dill och tomater. Serveras med potatismos.

Torsdag

Pulled lamb serveras med rostad sötpotatis och coleslaw.

Kolja med lufttorkad skinka, gräslök och chablissås samt potatisstomp.

Fredag

Grillad entrecôte med gorgonzola och pepparsmör samt potatiskroketter.

Stekt rödtunga med en zucchini och potatispytt. Serveras med äpple och senapsvinegrette samt riven pepparrot.